SON DAKİKA

Güncel

Adana'daki Mağarada Mahsur Kalan 9 Kişi ile ilgili Son Dakika...

Adana’nın Kozan ilçesinde 9 kişilik bir grup kale eteklerinde bulunan mağarada mahsur kaldı. İtfaiye, CANKUR ve polis ekipleri kurtarma çalışması başlattı..

8 Temmuz 2019 10:28
Adana'daki Mağarada Mahsur Kalan 9 Kişi ile ilgili Son Dakika...

Son dakika gelmesine göre, Adana'nın Kozan ilçesinde 9 kişilik bir grup kale eteklerinde bulunan mağarada mahsur kaldı. İtfaiye, CANKUR ve polis ekipleri kurtarma çalışması başlattı.

Edinilen bilgiye göre, Kozan ilçesinde 9 kişilik bir grup, Kozan Kalesi eteklerinde bulunan Keşiş Mağarasında mahsur kaldı. Olay yerine itfaiye, CANKUR ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler 9 kişilik grubun kurtarılması için çalışma başlattı.

İlçedeki Keşiş Mağarasının olduğu bölgeye dün akşam giden ve burada mahsur kalan 3ü kadın 10 üniversite öğrencisini kurtarma çalışmaları tamamlandı. 
Bölgeye fotoğraf çekmek için gittikleri belirtilen 10 öğrenci, polis ve itfaiye ekiplerince bulundukları yerden çıkarıldı.

 

OLAY

Kozan ilçesi Keşiş Mağarasının olduğu bölgeye giden 10 kişi, kayalıklarda mahsur kalmaları üzerine durumu polise bildirmiş, polis ve itfaiye ekibi bölgeye sevk edilerek kurtarma çalışması başlatılmıştı.

.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım