SON DAKİKA

Güncel

Ben Fero:Demet Akalın İsmini Bilerek Seçmedim.Genç Rapçiden Şok Açıklama.

28 Yaşındaki Genç Rapçi,Lakabı Ben Fero Oan Yaptığım şarkıda 'Hava Kapalı ' diye başladım cümleme devamında ise 'Hava Kapalı,Ama Akalım' dedikten sonra şarkıya uymasıyla beraber Demet Akalın dedim.Tamamen denk geldi diyede belirtmiştir.

3 Temmuz 2019 15:03
Ben Fero:Demet Akalın İsmini Bilerek Seçmedim.Genç Rapçiden Şok Açıklama.

Popüler kültürün kendine has ikonlarından biri olduğunu tescil eden rap'çi Ben Fero, kendine has tarzı ile geçen yılın en çok konuşulan isimleri arasında yerini aldı. ‘Mahallemiz Esmer’ şarkısı ilk birkaç haftada milyonlarca defa dinlenen Ben Fero, ‘Kimlerdensin’ ve ‘3 2 1’ şarkıları ile başarısını kanıtladı. Son olarak ‘Demet Akalın’ şarkısına ait klibini geçen hafta yayınlayan Ben Fero’ya klibinde Demet Akalın da eşlik etti.

Ben Fero, ünlü şarkıcı ile klipte buluşmalarını "Demet Akalın şarkısında 'hava kapalı' kelimeleriyle başladım her şeye. 'Hava kapalı, ama akalım' Akalım kelimesinden sonra da Demet Akalın Tamamen denk geldi" sözleriyle anlattı.

"Önümde benim gibi bir örnek yoktu"
‘Mahallemiz Esmer’ isimli şarkısıyla çok sevilen Ben Fero, "Klibi ilk izlediğim zaman kendime güvenmeye başladım. Yaptığım işin arkasındaydım hep, ama isimsiz biri olmanın bana vakit kaybettireceğini ve bir yerlere gelebilmemin zaman alacağını düşünüyordum. Önümde benim gibi bir örnek yoktu, ne bekleyeceğim konusunda bir analiz yapamadım. Çok da düşündüğüm gibi olmadı, o yüzden mutluyum. Peşinde olduğum, yapmak istediğim bir ton şey var. Bu sadece hip hop anlamında da değil. Ailemle, arkadaşlarımla yapmak istediğim şeyler var" diye konuştu.

 

"Türkiye hip hop konusunda bir geçiş döneminde"
Hip hop müziğin kısa sürede ülkemizdeki önemli temsilcilerinden birisi haline gelen Ben Fero, "Hip hop müziğin birçok değişimine şahit oldum. ABD’de ne değişse, Türkiye’ye 5-7 sene sonra geliyor. Avrupa’da ne değişse, 3-5 sene sonra geliyor. Türkçe çok zor bir dil trap yapmak için. 'I-was-in-the-hood', bitti. Ama Türkçe olunca kesmeniz gerekiyor. Ma-hal-le-de-yim. Bu hecelerin tek başına bir anlamı yok. O yüzden bir cümle kurabilmek için, çok seçici davranmam gerekiyor. Çok büyük anlamlar yüklemekten de bahsetmiyorum, bu konuda bazı insanlar bana sert geri dönüşler yapıyor" ifadesiyle aldığı eleştirilerden bahsetti.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım