SON DAKİKA

Teknoloji

Çiftlik Bankın Kurucusu Tosun Yabancı Ülkelerde Para Yiyor...

Asıl adı Mehmet Aydın Olan Tosunun 2017'de Evlendiği Sıla Sosyal AYDIN ile Boşanma Davlarının sürdüğü öğrenildi.

5 Temmuz 2019 17:27
Çiftlik Bankın Kurucusu Tosun Yabancı Ülkelerde Para Yiyor...

Çiftlik Bank Yöntemi ile  Çok fazla kişiyi dolandıran Mehmet Aydın isimli Tosun Lakaplı Bu genç,Yurt Dışına Kaçtığı Öğrenildi.Şu Sıralar Sosyal Medya attığı fotoğrafla gündeme gelen tosun Eşi Sıla Aydın ilede çekildiği fotoğrafı sosyal medya ile paylaştı ve büyük yankı uyandırdı Tosunun sosyal medyaya attığı fotoğraflar sayesinde yerini bulabilme ihtimalleri olduğu öğrenildi.

KAYINPEDERDEN ŞOK AÇIKLAMA;

Hakan Soysal, Mehmet Aydın ilk defa kızını istemeye geldiği 2017 yılı Ocak ayında gördüğünü söyledi. Soysal, düğünden bir ay sonra da Uruguay'a gittiklerini belirterek, "Kızım oradan arayıp Türkiye'ye gelmek istediğini söyledi. Kızıma kötü davranıyormuş, uyuşturucu kullanıyormuş. Kızımı başka kadınlarla aldatmış. Bunun üzerine bir bahane ile kızımın Türkiye'ye gelmesini sağladık. Bir daha da göndermedim" dedi.

MEHMET AYDIN KAYINPEDERİNİ İŞTEN ÇIKARMIŞ

Mehmet Aydın'ın teklifi üzerine ortakları ile birlikte sahibi oldukları şirketi, Mehmet Aydın'a 2017 yılının Eylül ayında Çiftlik Bank'a sattıklarını söyleyen Hakan soysal, "Ancak 1 ay kadar şirkette maaşlı eleman olarak çalışmaya devam ettik. Bir ay sonra şirketin yöneticisi bizi işten çıkardı. Yeni şirket kurup Bursa Çiftlik Bank'ın şarküterisine gıda ürünleri sattık" dedi.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım