SON DAKİKA

Sağlık

Donald Trump Öldü Mü?

Akşam saatlerinde ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in programını iptal ederek Washington'a acil dönüş yapması büyük yankı uyandırdı. Pence'in Beyaz Saray'a dönüşü sosyal medyada 'acil durum' olarak tanımlandı ve ABD Başkanı Trump'ın öldüğüne dair asılsız haberler ve fotoğraflar yayıldı.

3 Temmuz 2019 11:56
Donald Trump Öldü Mü?

Dün Gece saatlerinde ABD Başkanı Donald Trump İle ilgili asılsız fotoğraflar ve öldüğüne dair asılsız haberler hızla yayıldı Hiçbir Açıklama yapmayan ABD Hükümeti ve Donald Trump tan Haber Bekleniyor.

Daha Sonra Beyaz Sarayın Yaptığı Açıklamada Haberlerin "Fake News" yani yalan haber olduğu açıklandı.

Beyaz Saray'da yaşanan hareketliliğin ardından sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri 'acil durumun' Trump'ın sağlığıyla ilgili olup olmadığıyla ilgiliydi. Beyaz Saray içerisinden kaynaklar gazetecilere yaptıkları açıklamada konunun Trump'ın ve Pence'in sağlığıyla ilgili olmadığını ifade etti.

Trump'ın gün içerisinde Washington'da olacağı ve planlanmış hiçbir programının olmadığı ifade edildi. Twitter'ı kullanma sıklığıyla bilinen ABD Başkanı, son saatlerde yaklaşan 4 Temmuz kutlamalarıyla ilgili paylaşımlarda bulundu.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım