SON DAKİKA

Dünya

EMRE BELEZOĞLU YUVASINA DÖNDÜ HOŞGELDİN EMRE

Uzun zaman önce Fenerbahçe spor klübünden ayrılan Emre Belezoğlu Tekrar yuvasına dönmeye karar verdi tekrar Fenerbahçe SK da forma giyecek

2 Temmuz 2019 13:39
EMRE BELEZOĞLU YUVASINA DÖNDÜ HOŞGELDİN EMRE

Ünlü futbolcu Emre Belözoğlu Geçtiğimiz yıllara 2015-2016 sezonunda Fenerbahçe SK dan ayrıldı Bu ayrılma taraftarların birçoğunu üzsede gerçekleşti Fenerbahçeden Teşekkür Mektubu alan genç Oyuncu Ayrıca takımın kaptanı Geçtiğimiz  günlerde Fenerbahçe ile görüşmeleri devam eden Emre muhtemelen bu günlerde yeni bir anlaşma imzalayacak.

İspanya’nın Atletico Madrid takımından yeniden eski takımı Fenerbahçe'ye transfer olan Emre Belözoğlu, sarı-lacivertlilerde 4 sezonda 3 kupa kaldırdı.

Emre Fenerbahçe'de oynadığı zaman aralığında 2008-2012   yılları içerisinde 4 sezon oynadığı Fenerbahçe'de 4 sezon oynadığı futbol içerisinde 1 lig şampiyonluğu yaşadı.1 TFF Kupası,1de Türkiye Kupası Kaldırdı.Emre, 2009 yılında da Fenerbahçe ile TFF Süper Kupa’da mutlu sona ulaşmıştı.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım