SON DAKİKA

Spor

Galatasaray'da atılan 1 golün maliyeti 41 milyon TL

Galatasaray bu sezon çıktığı 10 resmi maçta sadece 7 gol atabildi. Sarı kırmızılı ekip futbolculara bonuslar hariç 287 milyon TL maaş ödüyor. Rakamlara vurulduğu zaman Galatasaray'ın attığı 1 golün maliyeti ise 41 milyon TL oldu.

8 Ekim 2019 10:43
Galatasaray'da atılan 1 golün maliyeti 41 milyon TL

Son yılların en kötü sezon başlangıcını yapan Galatasaray'da alınan sonuçlar sonrası büyük üzüntü yaşanıyor.

Sezon başında önemli transferlere imza atan Sarı-Kırmızılılar oldukça fazla bir mali yükün altına girerken, futbolculara bonuslar hariç 287 milyon lira maaş ödeniyor. Buna karşın Galatasaray 10 resmi maçta ağlara sadece 7 gol bırakabildi.

Böylece sarı kırmızılılar'ın 1 golünün maliyeti 41 milyon lira oldu. Transferi çok büyük ses getiren ve 5 milyon euro garanti ücret ödenen Falcao 4 resmi maçta 1 golde kaldı. İmza parası ile birlikte bu sezon 4.5 milyon euro kazanan Babel 2 gol atabildi. Yüksek maaş alan diğer isimlerinden Feghouli de takıma gol katkısı veremedi.

4 MAÇA ÇIKTI 1 GOL ATABİLDİ

Yılın en flaş transferi olan Radamel Falcao Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde 4 maça çıktı. Sadece Kasımpaşa maçında ağları havalandırabilen Kolombiyalı forvet beklentileri karşılaşamadı. Transfer sürecinin uzaması nedeniyle Monaco ile idmana çıkamayan Falcao henüz fizik olarak hazır değil.

FİZİK OLARAK HAZIR DEĞİL

Transfer sürecinin uzaması nedeniyle Monaco ile idmana çıkamayan Falcao henüz fizik olarak hazır değil.  

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım