SON DAKİKA

Sağlık

Güney Korelilerin 4 Güzellik Sırrı

Cilt Güzellikleriyle Meşhur Güney Korelilerin Güzellik Sırlarından 4 Tanesi

29 Haziran 2019 15:57
Güney Korelilerin 4 Güzellik Sırrı

Sıcak Havlu Masajı

Pamuklu bir havluyu sıcak suda bekletin ve temizliğini önceden yaptığınız yüzünüze kapatın. Havlunun üzerinden nazik bir biçimde ovun. 15 dakika boyunca aynı işlemleri tekrarlayın ardından nemlendirici bir krem kullanın.

 

Jamsu Uygulaması

Makyajınızın daha sağlıklı görünmesini sağlamak ve mat bir görünüm elde etmek için yapılır. Yüzünüzü sokabileceğiniz cam bir kaseye soğuk su doldurun, yüz makyajınızı tamamladıktan sonra yüzünüzü suya batırıp 15-30 saniye arası bekleyin ve yüzünüzü kaseden çıkartın.

 

Tuz İle Tonik Uygulaması

Akne ve sivilce problemi yaşayan ciltler için önerilse bile her cilt tipinin uygulaması önerilen yöntem deriyi dezenfekte eder, siyah noktaları zamanla yok eder. Ve sivilcelerin kurumasını sağlar. 

Yapımı: 1 su bardağı ılık suya 1 çorba kaşığı deniz tuzu ekleyerek karıştırın. Karışımı bir pamuk yardımıyla temizlenmiş cildinize tampon hareketlerle uygulayın.

 

Soya Sütü Uygulaması 

Soya cildi gençleştirir, besler ve korur. Koreli kadınların vazgeçilmez uygulamalarından biri. Gazlı bezi soya sütünün içine batırın, yaklaşık 15-20 dakika yüzde bekletin. (haftada 1 veya 2 kez uygulayın)

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım