SON DAKİKA

Teknoloji

Horizon World Kullanıma Sunuldu

Eski ismi facebook olan Meta Horizon World'ü kullanıma sundu üstelik tamamen ücretsiz

11 Aralık 2021 14:33
Horizon World Kullanıma Sunuldu

Eski ismi Facebook olan ve adını Metaverse projesi ile Meta olarak değiştiren dünyanın en büyük sosyal medya şirketi, Horizon World'ü tamamen ücretsiz bir şekilde kullanıma sundu. Şimdilik ABD ve Kanada'da kullanıma sunulan Horizon World'ü 18 yaşını doldurmuş herkes aktif bir şekilde kullanabilir ve buradan çeşitli aktiviteler yapabilir.

Meta Horizon Worlds

Adını henüz değiştirmeden önce Facebook'un, Facebook Horizon World olarak isimlendirdiği projesi bir grup tarafından sadece beta modunda deneyimlenebliyor iken şimdi 18 yaşını doldurmuş herkes tarafından ABD'de ve Kanada'da kullanılabilmektedir. Kullanıcılar burada sayısız aktiviteler gerçekleştirmenin yanında aynı zamanda sosyalleşmek için de Horizon World'ü kullanabilmektedirler. 

Horizon World Nasıl Kullanılacak?

Horizon World projesinin de ana dayanağı olan Metaverse evreni sanal gerçekliğe dayanmaktadır. bundan dolayı sanal gerçeklik ekipmanları gereksinimleri ile ancak kullanılabilmektedir. Bundan dolayı Horizon World şu an için Oculus tarafından üretilen Quest 2 ekipmanı ile ancak kullanılabilecek.  

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım