SON DAKİKA

Güncel

Ilıcalı Açıkladı: Survivor All Star Kadrosu Hemen Hemen Belli Oldu!

2022 All Star bekleyişleri büyük bir merakla sürerken Acun Ilıcalı'dan kadro hakkında açıklama geldi

8 Aralık 2021 17:11
Ilıcalı Açıkladı: Survivor All Star Kadrosu Hemen Hemen Belli Oldu!

2022 All Star Heyecanı Merakla Bekleniyor

Geçtiğimiz 2021 sezonunda Ünlüler - Gönüllüler formatı ile seyircileri ekranları başına kilitleyen Survivor, 2022 sezonunda All-Star heyecanı ile devam edecek. Ocak - Şubat 2022 tarihlerinde sezonun açılması beklenen All-Star için nefesler tutuldu, gözler kadroda. Ekranların 1 numaralı yarışma programlarından Survivor'ın ne zaman başlayacağı kadar kadroda oldukça merak konusu, izleyiciler tarafından ilgi ile beklenen kadro açıklamasına Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde açıklama geldi.

Survivor Kadrosu Neredeyse Belli

Ilılcalı merakla beklenen all strar kadrosu sorularına; "Kadrolar belli oldu diyebilirim. Yakın bir zamanda bunu Pazartesi veya Salı günü açıklayabiliriz." şeklinde yanıt verdi. Henüz resmi bir açıklama olmamasına karşın sosyal medyada "Nisa Bölükbaşı, Evrim Keklik, Sercan Yıldırım, Barış Murat Yağcı, Mert Öcal, Ogeday Girişken, Furkan Kızılay, Batuhan Karacakaya, Berkan Karabulut, Anıl Berk Baki, Sude Burcu, Yasin Obuz, Yunus Emre Özden, Gizem Memiç, Nagihan Karadere, Hikmet Tuğsuz, Seda Ocak, Sema Aydemir, Adem Kılıçcı" isimlerinin kadroda olduğu iddia edilmekte. 

 

 

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım