SON DAKİKA

Malezya Kralı Sultan 5. Muhammed, son kararıyla gündeme bomba gibi düştü.

Rus güzel uğruna tahtı bile bırakmıştı, son kararı şoke etmişti. Kendinden 24 yaş küçük Rus güzeliyle evlenip tahttan bile feragat eden Malezya Kralı Sultan 5. Muhammed, son kararıyla gündeme bomba gibi düştü.

14 Ağustos 2019 12:57
1 Kremlin kaynaklarına göre evliliği sebebiyle tahttan feragat eden Malezya Kralı Sultan 5. Muhammed, ailesi tarafından evliliğe daha uygun görülen bir gelin adayı ile evlenmeye hazırlanıyor.

Kremlin kaynaklarına göre evliliği sebebiyle tahttan feragat eden Malezya Kralı Sultan 5. Muhammed, ailesi tarafından evliliğe daha uygun görülen bir gelin adayı ile evlenmeye hazırlanıyor.

2 Malezya Kralı Sultan 5. Muhammed'ten boşandığı haberlerini yalanlayan 27 yaşındaki Oksana Voevodina'nın arkadaşları da Rus güzellik kraliçesine boşanma belgesi ulaşmadığı ve Oksana'nın Kralın neden kendisinden soğuduğuna anlam veremediğini söyledi.

Malezya Kralı Sultan 5. Muhammed'ten boşandığı haberlerini yalanlayan 27 yaşındaki Oksana Voevodina'nın arkadaşları da Rus güzellik kraliçesine boşanma belgesi ulaşmadığı ve Oksana'nın Kralın neden kendisinden soğuduğuna anlam veremediğini söyledi.

3 Rus medya kuruluşu Komsomolskaya Pravd, Malezya Kraliyet Ailesi'nin, Malezya Kralı Sultan 5. Muhammed'in Oksana ile evliliğine onay vermediğini ve bu sebeple evlilikten birkaç ay sonra Kralın tahttan feragat ettiğini yazdı.

Rus medya kuruluşu Komsomolskaya Pravd, Malezya Kraliyet Ailesi'nin, Malezya Kralı Sultan 5. Muhammed'in Oksana ile evliliğine onay vermediğini ve bu sebeple evlilikten birkaç ay sonra Kralın tahttan feragat ettiğini yazdı.

4 Gazetede yer alan ve Rusya Dışişleri Bakanlığı kaynaklarına dayandırılan habere göre, Malezya Kralı Sultan 5. Muhammed'in 70 yaşındaki annesi Tengku Anis Almarhum Tengku Abdul Hamid ve diğer Malezya sultanları, Krala tahtı bırakması için baskı uyguladı.

Gazetede yer alan ve Rusya Dışişleri Bakanlığı kaynaklarına dayandırılan habere göre, Malezya Kralı Sultan 5. Muhammed'in 70 yaşındaki annesi Tengku Anis Almarhum Tengku Abdul Hamid ve diğer Malezya sultanları, Krala tahtı bırakması için baskı uyguladı.

5 Gazeteye konuşan Dışişleri Bakanlığı çalışanı, Oksana'nın geçtiğimiz mayıs ayında dünyaya getirdiği ve daha önce Kralın avukatının, babasının 5. Muhammed olmayabileceği ihtimalini dile getirdiği bebeğin babasının Malezya Kralı Sultan 5. Muhammed olduğunu belirtti.

Gazeteye konuşan Dışişleri Bakanlığı çalışanı, Oksana'nın geçtiğimiz mayıs ayında dünyaya getirdiği ve daha önce Kralın avukatının, babasının 5. Muhammed olmayabileceği ihtimalini dile getirdiği bebeğin babasının Malezya Kralı Sultan 5. Muhammed olduğunu belirtti.

6 Malezya Kraliyet Ailesi, 5. Muhammed ve Oksana'nın evliliğine başından beri karşıydı ve Kralın Malezyalı birisi ile evlenmesini istiyordu.

Malezya Kraliyet Ailesi, 5. Muhammed ve Oksana'nın evliliğine başından beri karşıydı ve Kralın Malezyalı birisi ile evlenmesini istiyordu.

7 İlişkinin ilk döneminde 5. Muhammed'in, Oksana ile ilişkisinin arkasında durduğunu, evlendiğini belirtilen haberde çiftin evliliklerini birkaç ay boyunca gizlemek durumunda kaldığı aktarıldı.

İlişkinin ilk döneminde 5. Muhammed'in, Oksana ile ilişkisinin arkasında durduğunu, evlendiğini belirtilen haberde çiftin evliliklerini birkaç ay boyunca gizlemek durumunda kaldığı aktarıldı.

8 Krallık statüsünün temsili olduğu ve ülkeyi sultanların yönettiği Malezya'da 5. Muhammed tahtı bırakmak zorunda kaldı.

Krallık statüsünün temsili olduğu ve ülkeyi sultanların yönettiği Malezya'da 5. Muhammed tahtı bırakmak zorunda kaldı.

9 Gazeteye konuşan kaynak, 5. Muhammed'in tahttan feragat etmesiyle beraber Oksana'nın ailesi tarafından kabul göreceğini düşündüğünü fakat durumun böyle gelişmediğini ve 5. Muhammed'in bir süre sonra şeriat kurallarına göre boşanmak zorunda kaldığını ifade etti.

Gazeteye konuşan kaynak, 5. Muhammed'in tahttan feragat etmesiyle beraber Oksana'nın ailesi tarafından kabul göreceğini düşündüğünü fakat durumun böyle gelişmediğini ve 5. Muhammed'in bir süre sonra şeriat kurallarına göre boşanmak zorunda kaldığını ifade etti.

10 Oksana'nın boşanma süreci hakkında bilgilendirilmediğini ve 5. Muhammed'in Oksana'nın dünyaya getirdiği bebeğin babası olduğundan şüphe duymadığı aktarılan haberde 5. Muhammed'in boşanma ile ilgili tüm işlemler için avukatına vekalet verdiği belirtildi. Dışişleri Bakanlığı kaynaklı haberde, ailesinin 5. Muhammed için yeni bir gelin adayı seçtiği ve bu sebeple boşanma sürecinin hızlı gerçekleştiği söylendi.

Oksana'nın boşanma süreci hakkında bilgilendirilmediğini ve 5. Muhammed'in Oksana'nın dünyaya getirdiği bebeğin babası olduğundan şüphe duymadığı aktarılan haberde 5. Muhammed'in boşanma ile ilgili tüm işlemler için avukatına vekalet verdiği belirtildi. Dışişleri Bakanlığı kaynaklı haberde, ailesinin 5. Muhammed için yeni bir gelin adayı seçtiği ve bu sebeple boşanma sürecinin hızlı gerçekleştiği söylendi.

11 Rus basınına göre Oksana bebeğini, başkent Moskova'da masrafları 5. Muhammed tarafından ödenen lüks bir konutta büyütüyor.

Rus basınına göre Oksana bebeğini, başkent Moskova'da masrafları 5. Muhammed tarafından ödenen lüks bir konutta büyütüyor.

12 Oksana'nın avukatı Evgeny Tarlo, boşanmanın gerçekleşmediğini ve Oksana'nın 5. Muhammed'in bir başkası ile evlenmesine razı olmayacağını söylüyor.

Oksana'nın avukatı Evgeny Tarlo, boşanmanın gerçekleşmediğini ve Oksana'nın 5. Muhammed'in bir başkası ile evlenmesine razı olmayacağını söylüyor.

13 Oksana ise sosyal medya hesabı üzerinden yaşamı ve bebeğine dair paylaşımlarda bulunuyor.

Oksana ise sosyal medya hesabı üzerinden yaşamı ve bebeğine dair paylaşımlarda bulunuyor.

14 27 yaşındaki Rus güzellik kraliçesi Oksana Voevodina'nın katıldığı televizyon programlarındaki cesur pozlarının Kralın tahtı bırakmasına yol açtığı düşünülüyordu. Oksana Voevodina'nın, evlilikten haftalar önce Rusya merkezli televizyon kanalı TNT'de yayınlanan komedi programına katıldığı ve programda bikinisi ile poz verdiği görüntüler ortaya çıkmıştı.

27 yaşındaki Rus güzellik kraliçesi Oksana Voevodina'nın katıldığı televizyon programlarındaki cesur pozlarının Kralın tahtı bırakmasına yol açtığı düşünülüyordu. Oksana Voevodina'nın, evlilikten haftalar önce Rusya merkezli televizyon kanalı TNT'de yayınlanan komedi programına katıldığı ve programda bikinisi ile poz verdiği görüntüler ortaya çıkmıştı.

15 11 kişinin lüks bir villada yaşadıklarını konu alan bir başka programda Ksenia-Nikol adlı yarışmacı, yarışmadaki bir diğer isim Elisey Polischuk ile oldukça yakınlaşmış ve havuzda cinsel ilişkiye girmişti.

11 kişinin lüks bir villada yaşadıklarını konu alan bir başka programda Ksenia-Nikol adlı yarışmacı, yarışmadaki bir diğer isim Elisey Polischuk ile oldukça yakınlaşmış ve havuzda cinsel ilişkiye girmişti.

16 Bazı iddialara göre Ksenia-Nikol adlı yarışmacının gerçek kimliği Oksana'ydı ve yarışmaya katılan bir isim de bu kişinin Oksana olduğu yönünde açıklamalarda bulundu.

Bazı iddialara göre Ksenia-Nikol adlı yarışmacının gerçek kimliği Oksana'ydı ve yarışmaya katılan bir isim de bu kişinin Oksana olduğu yönünde açıklamalarda bulundu.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım