SON DAKİKA

Güncel

MERVE BÜYÜKSARAÇ -ACUN ILICALI MAHKEMESİNDE ŞOK KARAR

Acun Ilıcalı Survivor yarışmacısı olan Merve Büyüksaraç'a sözleşmeye aykırı davrandığı iddiasıyla 500 bin liralık tazminat açan Acun Ilıcalı, 25 bin lira manevi tazminat kazanadı. Merve Büyüksaraç yarışmadan elenince “Adada o kadar aç da değildik. Yapım ekibi yemek veriyordu” diyerek yarışmanın adil olmadığını öne sürmüştü.

2 Temmuz 2019 10:13
MERVE BÜYÜKSARAÇ -ACUN ILICALI MAHKEMESİNDE ŞOK KARAR

MERVE BÜYÜKSARAÇ KİMDİR?

13 Haziran 1988’de Ankara’da doğan Merve Büyüksaraç, 2006 Türkiye güzeli olarak seçildi.

Merve Büyüksaraç 1,78 m boyundadır. TED Koleji’nden 2006 yılında mezun olduktan sonra Yeditepe Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünü okuyarak eğitimine devam etmiş ve bu bölümden de 2011 yılında mezun olmuştur.

Star TV tarafından düzenlenen Miss Turkey 2006 yarışmasında birinci seçilmiştir ve Türkiye’yi Miss World yarışmasında temsil etmiştir.

Merve Büyüksaraç 2007 yılında Buzda Dans yarışmasında yarışmıştır. 2012 yılında Dominik Cumhuriyeti’nde çekimleri yapılan Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında ünlüler takımında yer almıştır. Survivor Yarışmasından elenip Türkiye’ye döndüğünde hem Acun Ilıcalı hem Acun Medya ekibine karşı açıklamalarda bulunmuş ve Acun Ilıcalı ile mahkemelik olmuştur.

Son dakikaya göre Mahkemeden Çıkan karar Merve Büyüksaraç'ın Acun Ilıcalıya 25.000 TLtazminat ödeyeceği ortaya  çıkmıştır Peki Acun Ilıcalı Bu Olaya Ne diyecek...

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım