SON DAKİKA

Güncel

Meteorolojiden Sıcaklıklar Düşüyor Uyarısı

Son dakika haberine göre meteorolojiden sıcaklıkların aşırı derecede düşeceği uyarısı geldi.

20 Aralık 2021 14:22
Meteorolojiden Sıcaklıklar Düşüyor Uyarısı

Meteorolojiden hava durumuyla ilgili son tahminler geldi. Ülke genelinde etkili olan soğuk havanın belirli bölgelerde daha da etkisini göstermeye devam etmesi beklenirken, Meteoroloji 14 il için uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son dakika açıklamasına göre Çankırı, Düzce, Zonguldak, Bartın, Bolu, Karabük, Kırıkkale, Van, Muş, Bitlis, Hakkari, Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne'de sıcaklıklar hissedilir derecede düşecek.

Son dakika haberine göre soğuk hava giderek etkisini artırıyor. Meteoroloji 14 il için sıcaklık uyarısında bulundu. Hava sıcaklıkların hissedilir derecede düşmesi beklendiği belirtilen açıklamayla vatandaşlardan dikkatli olunması istendi. Sıcaklıkların 24 Aralık 2021 Cuma günü batı kesimlerden başlayarak artacağı ve mevsim normalleri civarına çıkacağı tahmin ediliyor. 

METEORLOJİDEN YOĞUN KAR UYARISI 
Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bölge genelinde hava çok bulutlu ve karlı olacak. Van ve Muş'un güney ilçelerinde bugün, Bitlis ile Hakkari'de de yarın yoğun kar bekleniyor. 

KUVVETLİ RÜZGAR VE FIRTINA 
AA'da yer alan son dakika haberine göre hava sıcaklığının mevsim normallerinde seyredeceği bölgede, rüzgarın güney ve doğu yönlerinden kuvvetli, zaman zaman fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. İl merkezleri için gün içinde en yüksek sıcaklığın Van'da 5, Hakkari'de 2, Bitlis ve Muş'ta 1 derece olacağı öngörülüyor. 
 

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım