SON DAKİKA

Gündem

Müge Anlı'da kan donduran cinayetin detayları gündem yarattı!

Abdurrahman Aysu öldürülmeden önce cinsel organının fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaştığı ortaya çıktı

16 Kasım 2021 18:15
Müge Anlı'da kan donduran cinayetin detayları gündem yarattı!

Müge Anlı'da bir cinayet daha detaylarıyla gündemde bomba etkisi yarattı. Program işlenen Abdurrahman Aysu cinayetinde kan donduran detaylar gün yüzüne çıktı. Manisa'da kaybolduktan 13 gün sonra öldürülüp dere yatağına atıldığı ortaya çıkan evli ve iki çocuk babası Abdurrahman Aysu'nun, kafatası ve çıplak haldeki bedeni ayrı yerlerde bulundu. 

54 yaşındaki Abdurrahman Aysu, yıllar önce ailesiyle tartışıp evden ayrıldı. Günlerce eve gelmeyen Aysu'nun ölü bedeni 13 gün sonra 2 Nisan 2016 tarihinde  bulundu.

Cin Deresi kenarında çıplak bedeni ve kafası koparılmış halde bulunan Aysu'nun kişisel eşyaları olaydan çok sonra farklı yerlerde bulundu. Talihsiz adamın acılı ailesi cinayeti aydınlatması için araştırmacı gazeteci Müge Anlı'ya başvurdu.

Cinayetle ilgili ilginç  detayları paylaşan Müge Anlı'nın ve ekibinin araştırmaları sonucunda geçirdiği bir kaza sonucu parmaklarını kaybeden Abdurrahman Aysu'nun psikolojisi bozulmuştu. İş konusunda sıkıntı yaşayan ve yanlış arkadaş çevresine giren Aysu, zamanla tavırları değişerek saldırgan bir yapıya dönüşmüştü.

Bu zorlu süreç içinde kadınlara karşı büyük ayrı bir ilgisi oluşan Abdurrahman Aysu, son zamanlarda da cinsel organının fotoğrafını çekip sosyal medya hesabından paylaşıyordu. Eşinin yeğenine bile uygunsuz fotoğrafını gönderen Abdurrahman Aysu, bunun çok normal olduğunu savunuyordu.

Öte yandan Soner Aysu, babasının davranışlarını kontrol edemediklerini söyleyerek şu açıklamayı yaptı: "Ben de bir genç olduğum için o fotoğrafları görmek istemedim. Arkadaşlarım bile söylüyordu. En ufak kavgamızda bizi karakola şikayet ediyordu. Ben de korkuyordum" dedi.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım