SON DAKİKA

Magazin

Oyuncu Kubilay Aka, Bade İşçil ile aşk yaşadığı yönündeki iddiaları yalanladı

Kendisinden 12 yaş büyük Bade İşçil ile baş başa görüntülendiği için haklarında aşk dedikodusu çıkan oyuncu Kubilay Aka, sosyal medya hesabından açıklama yaparak çıkan haberlere sitem etti.

2 Ekim 2019 14:52
Oyuncu Kubilay Aka, Bade İşçil ile aşk yaşadığı yönündeki iddiaları yalanladı

Genç oyuncu Miray Daner ile ayrıldıktan sonra adı Hilal Altınbilek ile anılan 24 yaşındaki Kubilay Aka, önceki gün kendisinden 12 yaş büyük Bade İşçil ile görüntülendi. İşçil ile öpüştükleri iddia edilen Kubilay Aka, Instagram hesabından paylaşım yaparak ateş püskürdü.

BADE İŞÇİL İLE AŞK YAŞADIĞI İDDİA EDİLDİ

Adı oyuncu Hilal Altınbilek ile anılan genç oyuncu Kubilay Aka'nın Bade İşçil ile birlikte olduğu hatta bir mekanda öpüştükleri iddia edildi. Magazin basınına bomba gibi düşen iddiadan dolayı hakkında bir sürü haber yapılan Kubilay Aka, sessizliğini bozdu.

"ORTADA BİR İLİŞKİ YOK"

Hakkında çıkan haberlere sitem eden Kubilay Aka, yaptığı paylaşımda şunları söyledi: "Bugün rol arkadaşım Bade İşçil ile hakkımızda çıkan haberleri şaşkınlıkla ve büyük üzüntüyle takip etmekteyim. Sadece işimle gündemde olmak isterken iki arkadaşın kahve içmesinin bile çarpıtılarak haber yapıldığını görmek inanın çok üzücü. Tüm yasal haklarımı saklı tutarak ortada bir ilişki olmadığını kamuoyunun bilgisine sunmak isterim."

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım