SON DAKİKA

Güncel

Sadakatsiz'den muhteşem final! Kaybeden Volkan oldu

Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi 'Sadakatsiz', 25 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanan 60’ıncı bölümüyle final yaptı. Başrollerini Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un paylaştığı dizinin son bölümüne; Asya, Volkan ve Derin arasındaki savaşın bitişi ve kaybedenin Volkan olması damga vurdu.

26 Mayıs 2022 13:58
Sadakatsiz'den muhteşem final! Kaybeden Volkan oldu

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, BBC'nin BAFTA Ödüllü dizisi 'Doctor Foster'dan uyarlanan 'Sadakatsiz' heyecan dolu final bölümüyle ekranlara geldi. İki sezondur çarşamba akşamları Kanal D’de izleyici karşısına çıkan dizi, 60’ıncı bölümüyle veda etti.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen başrolleri paylaştığı; kadrosunda; Gözde Seda Altuner, Nazlı Bulum, Özge Özder, Alp Akar ve Tarık Emir Tekin’in yer aldığı 'Sadakatsiz' final bölümünde; Asya, Derin ve Volkan arasındaki savaşın nasıl bittiği ve kaybeden ismin Volkan olması sosyal medyaya damga vurdu.

DERİN KONTROLÜNÜ KAYBETTİ

DERİN KONTROLÜNÜ KAYBETTİ

'Sadakatsiz’in final bölümünde; Volkan’ın kendisinden ayrılmak istediğini söyledikten sonra tutuklanmasıyla şoke olan Derin, öfkesini annesine yansıttı. Kızına iyice sinirlenen Gönül, “Senden utanıyorum. Adam, Asya’yı seviyorum diyor anlamıyor musun?" dedi.

Bu arada ceketini ve çantasını alan Derin, evden çıkınca; kızının Volkan’a gideceğini sanan Gönül, “Eğer gidersen seni affetmem” dedi. Derin de ona, "Ben de seni affetmeyeceğim" diye karşılık verdi.

Öfkeyle evden çıkan ve sağlıklı düşünemeyen Derin, yolda giderken Asya’yı aradı. Ona uçurumdan düştükleri gün her şeyin bitmesi gerektiğini söyleyen Derin, yarım bıraktığı işi tamamlayacağını ve oraya Volkan’a kavuşmaya gideceğini söyledi.

Derin’in kendisine bir şey yapmasından korkan Asya ise daha önce birlikte kaza yaptıkları uçuruma doğru gitti. Aynı anlarda Derin’in; Volkan’ın peşinden gelmediğini anlayan Onur, Asya’yı arayarak onların yanına gitti.

ASYA, DERİNİ İKİNCİ KEZ KURTARDI

ASYA, DERİN'İ İKİNCİ KEZ KURTARDI

Derin’i atlamak üzereyken bulan Asya, onu vazgeçirmeye çalışırken Volkan’ın ikisini de sevmediğini söyledi. Ona inanmayan ve Volkan’a kavuşacağını söyleyen Derin, Asya; kızı Zeynep'in adını söyleyince geri adım attı. Yaptığı hamleyle Derin’i yanına çeken Asya, bunların geçeceğini ifade ederek ona sarıldı. Sonrasında Onur ve Asya, Derin'i hastaneye götürdü. Doktor, Gönül Hanım'a yaşadıklarının ardından şoka giren Derin'in bir klinikte tedavi olmasının uygun olduğunu söyledi.

Buna çok üzülen Gönül, Onur'un "Derin'i Asya kurtardı. Daha önce de kurtarmış galiba, Derin kendi söyledi" demesiyle şoke oldu. Duydukları sonrası Gönül'ün teşekkür edip, özür dilediği Asya; "Kimseyi ölüme terk edemem, Haluk Bey'in fenalaştığını da görmedim. Ayrıca Volkan, Ali için yaptığımız birikimi kızınızla harcamıştı. Yoksa ne ben ne de oğlum paranızın peşinde değiliz" dedi.

ASYA VE DERİN ARASINDAKİ SAVAŞ BİTTİ

ASYA VE DERİN ARASINDAKİ SAVAŞ BİTTİ

Bu sırada karakolda olan Volkan, Derin kendisini kurtarmaya gelmeyince nezarete düştü. Aradan geçen bir ay sonrasında Derin'in tedavisi biterken; Volkan da hapiste cezasını çekti. Hastaneden çıkar çıkmaz Onur'u soran ve sonrasında teşekkür etmek için Asya'ya giden Derin, artık ona öfkeli olmadığını belirtti.

Buna çok sevinen Asya ise Ali'nin üzerine geçirilen tüm mülkleri Derin'e iade etti. Asya'nın ricasıyla Volkan'a olan şikayetini de geri çeken Derin, boşanacağını ve onun gün yüzü görmediğini izlemek istediğini ifade etti.

MEZUNİYET PARTİSİNE DAMGA VURAN OLAY

MEZUNİYET PARTİSİNE DAMGA VURAN OLAY

Kendisini hapishanede ziyarete gelen Derya'dan Ali'nin mezun olacağını öğrenen Volkan, çıkar çıkmaz soluğu partide aldı. Onur'un Zeynep'le olduğunu görünce çılgına dönen Volkan, olay çıkardı. Bu durum herkesin tadını kaçırırken; Derin, Volkan'a "Sen aklandığın için değil, ben istediğim için dışardasın. Ayrıca ben de seni aldattım, hem de Onur'la" dedi. Şoke olan Volkan, Ali de gitmesini isteyince Asya tarafından uzaklaştırıldı.

VOLKANA BİR DARBE DE ASYADAN

VOLKAN'A BİR DARBE DE ASYA'DAN

Asya'ya eve gitmek istediğini söyleyen Volkan, bir darbe de ondan yedi. Onu sevmediğini, tüm yaşananların bir oyun olduğunu söyleyen Asya, oğlu ile Tekirdağ'dan gideceğini ve evini sattığını söyledi. Buna isyan eden Volkan ise beş parasız kaldığını öğrenince kendini bir arabanın önüne atmaya çalıştı. Onu durduran Asya, eski eşini; annesinin evine götürdü. Onunla vedalaşan Volkan ise "Benim ihanetimin bedeli de kalbimin hep sana ait olması olacak" dedi.

20 YIL SONRA NE OLDU

20 YIL SONRA NE OLDU?

Tüm olanların ardından üç ay geçtikten sonra Derin ve Onur birlikte ve mutlu görünürken; Asya da İngiltere'ye oğlu Ali'nin yanına gitti. Bu arada Kadir de Derya'nın yanına geldi. Bebek heyecanı yaşayan Nil ve Selçuk ise kızları olacağını öğrendi.

Herkesin aksine iyice perişan olan Volkan, Asya'nın sattığı eve bakarken göründü. Son sahnede ise yaşanan 20 yıllık zaman atlaması sonrası, büyüyen Ali ve Zeynep, babaları Volkan'ın mezarı başında olup biteni konuştu.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım