SON DAKİKA

Kültür Sanat

Şevval Sam usta oyuncunun gösterisini izledi

Yasak Elma dizisinin başarılı oyuncusu Şevval Sam, Metin Akpınar'ın anılarını anlattığı gösterisine gitti. Sam, gösteriden önce usta sanatçıyı sahnede izleyecek olduğu için kendini şanslı hissettiğini söyledi.

4 Kasım 2021 13:52
Şevval Sam usta oyuncunun gösterisini izledi

Yasak Elma dizisindeki başarılı performansıyla dikkat çeken Şevval Sam, Metin Akpınar'ı sahnede canlı canlı izleyecek olmanın sevincini yaşadığını aktardı.  Usta oyuncuyu en son 15 yaşında izlediğini aktaran Sam, " Çok şanslıyız, onu canlı canlı izleyeceğimiz için. Ben belki de 30 yıl önce izlemiş olabilirim. 15 yaşlarındaydım, izlediğimde. Yıllar sonra sahnede izleyecek olmak beni çok heyecanlandırıyor." şeklinde konuştu.

Metin Akpınar'ın Türkiye'nin en önemli sanatçılarından biri olduğunu vurgulayan  Sam,  "Onu sahnede izlemek büyük bir şans! " dedi. 

Şevval Sam Kimdir Kaç Yaşında Nereli? 

1973 İstanbul'da dünyaya gelen Şevval Sam, oyuncu ve şarkıcıdır. Annesi Leman Sam ve babası Selim Sam da müzik dünyasının başarılı isimleri arasında yer alıyor. Ailesinin izinden giden Şevval Sam'ın, kendisinden 2 yaş büyük ablası Şehnaz Sam da kendisi gibi şarkıcılık yapıyor.

 İstanbul'da  eğitim alan Şevval Sam Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik tasarım mezunudur. Süper Baba, Feride, Aşkın Dağlarda Gezer ve Gülbeyaz gibi sevilen dizilerde rol alan Sam Beşiktaş'ın ünlü oyuncularından Metin Tekin ile  1993-1999 yılları arasında evli kaldı ve bu evlilikten bir Tarık Emir isimli bir oğlu oldu. 

Öte yandan  müzik sektöründe de başarılı işlere imza atan Sam'ın  çok sayıda albümü de bulunuyor. Sam; Sek, İstanbul's Secrets, Karadeniz, Has Arabesk, Toprak Kokusu ve Nanninom albümleri ile çok sayıda şarkıyı seslendirdi. Güzel oyuncu  şimdilerde Fox Tv'de yayınlanan Yasak Elma dizisi ile seyircisi ile buluşuyor.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım