SON DAKİKA

Dünya

Song Joong Ki, Song Hye Kyo'dan Boşanmak İçin Dava Açtı

Song Hye Kyo, ajansı tarafından yayınlanan bir açıklamada Song Joong Ki'nin ilanına cevap verdi. Song Joong Ki, Song Hye Kyo'dan Boşanmak İçin Dava Açtı.

27 Haziran 2019 19:28
Song Joong Ki, Song Hye Kyo'dan Boşanmak İçin Dava Açtı

27 Haziran tarihinde Song Joong Ki'nin avukatı Park Jae Hyun, resmen 26 Haziran da Seul Aile Mahkemesinde Song Joong Ki adına boşanma davası açtı. Song Joong Ki ifadesinde hayranlarından özür diledi ve dostane bir boşanmayı umduğunu açıkladı.

Açıklaması aşağıdaki gibidir:

"Merhaba. Ben Song Joong Ki 

Öncelikle bu talihsiz haberi, beni seven ve önemseyen hayranlarıma sunduğum için özür dilemek istiyorum. Song Hye Kyo'dan boşanma davasını açma sürecine başladım. Birilerini kınamak ve kimin suçlanacağını tartışmak yerine boşanma sürecinin dostça bir şekilde olacağını umuyorum. Kişisel hayatımın ayrıntılarını tartışmanın zor olduğu gerçeğiyle ilgili anlayışınızı rica ediyorum. Mevcut yaralarımdan kurtulacak ve gelecekte büyük yapımlarla telafi etmek için bir aktör olarak elimden gelenin en iyisini yapacağım. Teşekkür ederim."

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım