SON DAKİKA

Sağlık

Streç Film Göbek ve Basen Eritir mi ?

Streç film gerçekten zayıflamaya yardımcı olur mu? Streç filmin vücuda herhangi bir zararı var mıdır? Nelere dikkat etmek gerekir? Diyetisyen Neslihan Aktepe aklımıza takılan sorularımızı yanıtlıyor.

26 Haziran 2019 17:31
Streç Film Göbek ve Basen Eritir mi ?

Kısa vadede kilolarımızdan kurtulmayı hepimiz isteriz. Bazılarımız diyetisyen eşliğinde sağlıklı bir şekilde kilo verir. Bazılarımız da sağlıksız diyetler ile çok kısa sürede kilolarımızdan kurtulmaya çalışırız. Son zamanlarda streç film ile zayıflama yöntemi de epey popüler oldu. Peki, bu yöntem gerçekten işe yarıyor mu? 

STREÇ FİLM İLE ZAYIFLAMA 

Göbek bölgesine streç film sararak terlemek tek başına etkili bir yöntem değildir. Ama uygun diyet programı ve sporun yanında kullanılabilir.

STREÇ FİLM KULLANMAK ZARARLI MI?

 Dikkatli olmanız gereken konu streç film sardığınızda vücut çok fazla terleyerek dehidrate olmasın diye günlük 3-3.5 lt su içmeniz gerektiğidir. Her gün vücudunuza 10 dakika boyunca inceltici yağ karışımı ile masaj yaptıktan sonra, streç film sarın ve yürüyüşe bu şekilde çıkın. Uygun diyet programınız ile birlikte cildinizin parlaklığı, bel-bacak-basen sıkılaşmanız ve kolay kilo vermeniz yüzünüzü güldürecektir. 

İNCELTİCİ MASAJ YAĞI NASIL HAZIRLANIR VE KULLANILIR? 

  • Biberiye, okaliptüs, portakal, mango, limon , çilek yağlarını karıştırarak inceltici masaj yağını hazırlayabilirsiniz. 
  • Masaj yağını vücuda yedirerek 10 dakika kadar masaj yapın ve istediğiniz bölgeye streç filmi sarın. 
  • Bu yağ sayesinde cildiniz parlar ve nemlenir, kan dolaşımınız hızlanır, gözenekleriniz sıkılaşır, selülit görüntüsü azalır. 
  • Amaç sağlıklı ve kalıcı kilo vermek ise daima birincil çözüm sağlıklı hazırlanmış diyet programı olmalıdır.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım