SON DAKİKA

Teknoloji

Türk Telekom'dan Abonelerine Deprem Sonrası Toplam 10 GB'lik İnternet Hediyesi

İstanbul'da yaşanan 5.7 boyutundaki depremden sonra Türk Telekom, yaşanan sorunların sabah saati ile sonlandığını duyurdu. Ancak vatandaşların eleştirilerinin üzerine Türk Telekom, yaşanan sorunlar ve mağduriyet nedeniyle kullanıcılarından özür dileyerek iki ay boyunca 5'er GB internet olmak üzere toplamda 10 GB internet hediye edeceğini açıkladı.

27 Eylül 2019 15:55
Türk Telekom'dan Abonelerine  Deprem Sonrası Toplam 10 GB'lik  İnternet Hediyesi

İstanbul'da dün yaşanan 5.7 büyüklüğündeki deprem, vatandaşları fazlasıyla ürküttü. Depremden sonra yakınlarına ulaşmak isteyen vatandaşlar operatörlerdeki yoğunluktan oluşan hatların çökmesiyle telefonlarını kullanamadılar. Diğer operatörler bir süre sonra düzeldi ancak Türk Telekom'da yaşanan aksaklık   fazlasıyla uzun sürdü.

Sabah saatlerinde açıklama yapan Türk Telekom yetkilileri, aksaklıkların giderildiğini ve herhangi bir sorunun kalmadığını açıkladı. Ancak vatandaşların Türk Telekom'a olan haklı eleştirileri de dinmek bilmedi. Hal böyle olunca da Türk Telekom, yaşanan sorunlar ve mağduriyet nedeniyle kullanıcılarından özür dileyerek iki ay boyunca 5'er GB internet olmak üzere toplamda 10 GB internet hediye edeceğini açıkladı.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım