SON DAKİKA

New York'un karanlık günü!

New York'un karanlık günü! Elektrikler kesildi, 1 dakika sonra şehirde çığlık sesleri yükseldi.

5 Nisan 2022 23:27
1 New York'un karanlık günü! Elektrikler kesildi, 1 dakika sonra şehirde çığlık sesleri yükseldi

New York'un karanlık günü! Elektrikler kesildi, 1 dakika sonra şehirde çığlık sesleri yükseldi

2 13 Temmuz 1977 günü New York, tam 25 saat süren uzun bir elektrik kesintisi yaşadı. Bu olay, ilk başta sıradan bir elektrik kesintisi gibi görünse de yalnızca 25 saatte inanılmaz bir suç oranı oluşturdu. Tecavüzler, yağmalar ve kundaklamalar.

13 Temmuz 1977 günü New York, tam 25 saat süren uzun bir elektrik kesintisi yaşadı. Bu olay, ilk başta sıradan bir elektrik kesintisi gibi görünse de yalnızca 25 saatte inanılmaz bir suç oranı oluşturdu. Tecavüzler, yağmalar ve kundaklamalar.

3 13 temmuz 1977 akşamı, New York üzerinde etkili olan yağmur ve rüzgarlar yoğun bir elektrik fırtınasına neden oldu.

13 temmuz 1977 akşamı, New York üzerinde etkili olan yağmur ve rüzgarlar yoğun bir elektrik fırtınasına neden oldu.

4 Eyaletin üzerinden güneydoğuya ilerleyen kara bulutlar saat 20:40 civarında çok şiddetli bir yıldırım düşmesine neden oldu.

Eyaletin üzerinden güneydoğuya ilerleyen kara bulutlar saat 20:40 civarında çok şiddetli bir yıldırım düşmesine neden oldu.

5 Ancak ilginç olan şu ki; kesintiden yalnızca 1 dakika sonra tüm şehirde çığlık sesleri yükseldi.

Ancak ilginç olan şu ki; kesintiden yalnızca 1 dakika sonra tüm şehirde çığlık sesleri yükseldi.

6 Bu çığlıklar öncelikle insanların paniklemesi ile yankılansa da özellikle fakir bölgelerde inanılmaz bir hızla kaos meydana gelmeye başladı.

Bu çığlıklar öncelikle insanların paniklemesi ile yankılansa da özellikle fakir bölgelerde inanılmaz bir hızla kaos meydana gelmeye başladı.

7 O saat aralığında evlerinde olanlar daha güvende olsa da kısa sürede yağmalar başladı ve bazı yerler kundaklandı.

O saat aralığında evlerinde olanlar daha güvende olsa da kısa sürede yağmalar başladı ve bazı yerler kundaklandı.

8 Olayların büyük çoğunluğu fakir bölgelerde meydana gelse de karanlığı fırsat bilerek orta ve zengin kesime de yayılmaya başladı.

Olayların büyük çoğunluğu fakir bölgelerde meydana gelse de karanlığı fırsat bilerek orta ve zengin kesime de yayılmaya başladı.

9 Yalnızca kundaklama ve yağma değil tecavüz olaylarının da aşırı artmasına neden olan kesintinin 9 ay sonrası New York'ta doğum oranları inanılmaz derecede arttı.

Yalnızca kundaklama ve yağma değil tecavüz olaylarının da aşırı artmasına neden olan kesintinin 9 ay sonrası New York'ta doğum oranları inanılmaz derecede arttı.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım