SON DAKİKA

Gündem

Son Dakika: 5 askerin şehit olduğu bölgede operasyon! Teröristler mağarada sıkıştırıldı

Son dakika: Bugün Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde yaşanan çatışmada 5 askerimiz şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı, şehit verdiğimiz bölgede başlatılan operasyonda, teröristlerin mağarada sıkıştırıldığını açıkladı.

24 Mayıs 2022 19:05
Son Dakika: 5 askerin şehit olduğu bölgede operasyon! Teröristler mağarada sıkıştırıldı

Milli Savunma Bakanlığının teröristlerle çıkan çatışmada 5 askerin şehit olduğunu açıkladığı Pençe-Kilit bölgesinde operasyonlara hız verildi.

MAĞARADA SIKIŞTIRILDILAR

Bakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, yoğun yağış ve sis ile yer yer kum fırtınasına rağmen devam eden operasyonlar sırasında komandolar bir grup teröristi bir mağarada sıkıştırdı. Mağara çevresinde çatışmaların devam ettiği belirtildi.

HULUSİ AKAR BÖLGEYE GİTTİ

Öte yandan teröristlerin düzenlediği saldırının ardından sınır hattına giden Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile temaslarına devam ettiği bildirildi.

7 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

MSB'den yapılan son açıklamada ise "Kahraman Komandolarımız teröristleri cezasız bırakmadı, bırakmayacak! Barış Pınarı bölgesine yönelik saldırı hazırlığında olan 7 PKK/YPG'li terörist Komandolarımız tarafından etkisiz hâle getirildi." denildi.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım