SON DAKİKA

Sağlık

Tüfenkci’den Bakan Koca İle Sağlık İstişaresi

Tüfenkci’den Bakan Koca İle Sağlık İstişaresi

26 Mayıs 2022 13:12
Tüfenkci’den Bakan Koca İle Sağlık İstişaresi

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek, Malatya’daki sağlık yatırımlarıyla ilgili istişarede bulundu. 


Sağlık Bakanı Koca’ya TBMM’de gerçekleştirdiği ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Tüfenkci, "TBMM’de Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek, Malatya genelinde hastanelerimizdeki doktor ihtiyaçlarımız ve yapımı tamamlanan Battalgazi Devlet Hastanemiz başta olmak üzere, ilimizdeki sağlık yatırımları ve planlanan projeler üzerine istişarelerde bulunduk. Sayın Bakanımız her zaman bizlerle iletişim halinde oldu ve taleplerimize samimi bir şekilde çözüm üretti. Bakıldığında Malatya’mız aldığı sağlık yatırımlarıyla bir sağlık üssü durumunda. Tabi biz hiç bir zaman ’bunlar yeter’ demedik. Bu anlamda son ziyaretim de bazı talepler üzerine. Sayın Bakanım her zamanki sıcaklığı ve samimiyetiyle eğildi taleplerimize. Kendisine bu anlamda teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı. 
 


Tüfenkci’den Bakan Koca İle Sağlık İstişaresi

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım